Eregli Faculty of Education
15.09.2021

Azami Süre Sonu Ek Sınav Başvuruları

2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu’nun 44. Maddesi “c” fıkrası ve Necmettin Erbakan Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği’nin 16. Maddesi hükümleri çerçevesinde, Üniversitemiz Senatosunun belirlediği esaslara göre; Fakültemiz programlarına kayıtlı olup azami öğrenim süresini dolduran öğrencilerimize,  doğrudan sınav yapılamayan dersler (proje, uygulama, staj vb.) dışında devamsızlıktan veya yeterli not alamadıkları için başarısız oldukları tüm derslerden dilekçe ile başvurmaları halinde iki ek sınav hakkı verilecektir.
 
Dilekçe örneği için tıklayınız...

Başvuru tarihi: 20-24 Eylül 2021 tarihleri arasında
Sınav takvimi başvuru durumuna göre oluşturulacak web sayfasında duyurulacaktır.
Önemli Notlar:
1- Bu sınavlara 2014-2015 eğitim öğretim yılı güz dönemi ve öncesi kayıtlı olup azami öğrenim süresini dolduran öğrenciler başvurabilir.
2- Hiç alınmayan ders sayısı 5 (beş) dersten fazla (6 ve yukarısı) olan öğrenciler bu sınava katılamazlar.
3- Doğrudan sınav yapılamayan (başarısız veya hiç alınmayan) ders sayısı 5 (beş) dersten fazla (6 ve yukarısı) olan öğrenciler bu sınava katılamazlar.
4- Ek Sınavlara katılmadan veya ek sınavlar sonucunda başarısız ders sayısı 5 (beş) dersten fazla (6 ve yukarısı) olan öğrencilerin kayıtları silinecektir.
5- E-posta yoluyla başvurmak isteyen öğrencilerimiz imzalı dilekçelerini [email protected] mail adresine 24 Eylül 2021 tarihi saat 17.00’ a kadar göndermeleri gerekmektedir.