Faculty of Fine Arts and Architecture
29.06.2022

Tek Ders Sınav Başvurusu

Üniversitemiz Önlisans ve Lisans Öğretim ve Sınav Yönetmeliği’nin 12’nci maddesinin 1’inci fıkrasının (ç) bendi gereği mezuniyeti için tek dersi kalan öğrencilere yapılmakta olan tek ders sınavlarının 2021-2022 eğitim-öğretim yılı ile sınırlı kalmak kaydıyla, 3 (üç) derse kadar uygulanmasına Üniversitemiz Senatosu tarafından karar verilmiştir. Buna göre mezuniyetleri için tek dersi (en fazla üç derse kadar) kalan öğrencilerimizin 2021-2022 eğitim-öğretim yılı bahar yarıyılı tek ders sınavları aşağıda belirtilen tarihlerde yapılacaktır.

İlgili öğrencilerimiz dilekçelerini imzalı bir şekilde elden veya [email protected] e-mail adresine göndermeleri gerekmektedir. İmzalı olmayan dilekçeler işleme alınmayacaktır.
Tek ders (en fazla üç derse kadar) sınavına katılacak olan öğrencilere ait liste web sayfamızda ilan edilecektir.

 

Son Başvuru Tarihi  :26 Temmuz 2022
Sınav Tarihleri        :17-18-19 Ağustos 2022
 
Dilekçe İçin Tıklayınız.
 
NOT :  Mezuniyetleri için staj veya mesleki uygulama dışında tek dersi kalan öğrenciler, dilekçe ile başvurmaları halinde bütünleme sınavını takip eden bir ay içinde akademik birimlerce açılacak tek ders sınavına girerler. Tek ders sınavına dersi hiç almamış olan ve devamsızlıktan kalan öğrenciler giremez. Bu sınavlarda alınan not, ara sınav şartı aranmadan en az CC ise öğrenci başarılı sayılır.