ARÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Biber Rektörümüzü Ziyaret Etti

06.02.2017

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından Üniversitemiz Fen Fakültesi Biyoteknoloji Bölümü öğretim üyesiyken Ardahan Üniversitesi (ARÜ) Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Mehmet Biber, Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker’i ziyaret etti.

Konya ve üniversitemiz ile olan bağlarını sürdüreceğini ifade eden Biber, üniversiteler arası işbirliğinin önemine dikkat çekti. Üniversitenin bir emanet olduğunu belirten ve Ardahan'da bu güne kadar başlatılan güzel işlerin kesintisiz bir şekilde devam etmesi, daha iyi seviyelere gelmesi için çalışacağını söyleyen Biber Türkiye’nin daha da gelişmesi için üniversitelere önemli görevler düştüğünü kaydederek bu konuda gerek NEÜ gerekse diğer üniversitelerle ortaklaşa çalışmalar yapacağını aktardı.

Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker de Prof. Dr. Mehmet Biber’in akademisyenlikteki başarısını, Rektör olarak Ardahan’a ve ülkemize önemli hizmetler vererek devam ettireceğine inandığını vurguladı. Biber’e yeni görevinde başarılar dileyen Şeker ülkenin kalkınması için önemli işbirliği çalışmalarının gerçekleştirilmesini umut ettiğinin altını çizdi.

Ziyaretin sonunda Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker, ARÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Biber’e hediye takdim etti.  

Paylaş