Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenlerinden Eğitime Tam Destek

04.04.2018

Üniversitemiz Ereğli Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Öğretmenliği öğrencilerinden Zekiye Bağ, Beyza Kızmaz, Pınar Geyve, Merve Akpınar, Yakup Yıldırım ve Eyüp Aslan, Topluma Hizmet Uygulamaları Dersi kapsamında bir kütüphane salonunun oluşturulmasını üstlendi.

"Al Götür Oku Getir" projesi dahilinde Mithat Paşa Ortaokulunun kütüphane yapımı üstlenildi. Kütüphane haftasında yapılan açılışa Kaymakam Ömer Lütfü Yaran, Milli Eğitim Müdürü İradet Genç, Ereğli Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Selçuk Peker ve Doç. Dr. Ahmet Oğuz Aktürk, Ereğli Eğitim Fakültesi Topluma Hizmet Uygulamaları Ders Sorumlusu Dr. Öğr. Üyesi Serap Yılmaz Özelçi, Ereğli Gençlik Merkezi Müdürü Harun Aydın ve projeye destek veren sponsorlar katıldı.

Öğrenciler Ereğlili hayırseverlerin desteğiyle Mithat Paşa Ortaokulunu donanımlı kütüphanelerine kavuşturdular. Öğrencilerin akıllı tahtasıyla, satranç, mangala gibi çeşitli zeka oyunlarıyla ve çok çeşitli kitaplarıyla öğrencileri okumaya teşvik edecek güzel bir kütüphaneleri oldu.

Ereğli Kaymakamı Ömer Lütfü Yaran'ın kurdeleyi kesmesiyle açılış yapılırken şiir ve oratoryo gösterisiyle açılış renklendirildi. Yaran, öğrencilere ve Dekan Vekili Mustafa Pehlivan'a topluma yararlı bir proje gerçekleştirdikleri için teşekkürlerini iletti.

Ereğli Eğitim Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Mustafa Pehlivan ise, "Kütüphane Haftasında Mithat Paşa Ortaokulu öğrencilerine destek olmak ve onların mutluluğunu paylaşmak adına başlattığımız projeye, gönüllü arkadaşlarımız büyük ilgi gösterdi” diyerek eğitime tam destek verildiğini bir kez daha Ereğli halkına duyurdu.

Paylaş