Danıştay Onuncu Daire Başkanı Sayın Yılmaz AKÇİL, TURKUAZ SAHNE’de

15.05.2022
Rektörlük

Danıştay Onuncu Daire Başkanı Sayın Yılmaz AKÇİL, TURKUAZ SAHNE’de

Turkuaz Sahne’nin yeni konuğu T.C. Danıştay Onuncu Daire Başkanı, Türkiye Adalet Akademisi Eski Başkanı Sayın Yılmaz AKÇİL.
 
Adalet Bilinci konulu konferansta NEÜ’lülere hitap edecek olan AKÇİL’e, programın ardından ülkemize ve milletimize hak ve hukuk ilkeleri çerçevesinde vermiş olduğu üstün katkılarından dolayı Fahri Doktora payesi de takdim edilecek.
 
24 Mayıs 2022, Salı Saat: 14.00

Ahmet Keleşoğlu Yerleşkesi Kongre Merkezi

Canlı Yayın: youtube.com/NecmettinErbakanUniversitesiTV
 
 
TURKUAZ SAHNE nedir?

Mezun olduktan sonra karşılaşacakları sanayi, sektör ya da iş dünyası olarak tanımlanan o “gerçek” kurumsal dünyanın öncü isimlerini öğrencilerimizle buluşturuyoruz.
 
Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) olarak bugüne kadar mesleğinin uzmanı yüzlerce önemli ismi öğrencilerimizle bir araya getirdik. Bazen akademik birimlerimiz, bazen öğrenci topluluklarımız bazen de paydaşlarımızla birlikte yürüttüğümüz sayısız etkinliğe ev sahipliği yaptık.


Ağırlıklı olarak tecrübe paylaşımını merkeze alan sektör-öğrenci buluşmalarını yeni alanlar açmak ve daha fazla kitleye ulaşmak için kurumsallaştırıyor, konsolide ediyoruz.

Sosyo ekonomik gelişimimizi ve toplumsal katkı çabamızı daha fazla artırmak hedefiyle bilimsel-sektörel tecrübe alanlarımızı genişletecek, girişimci yanımızı güçlendirecek bu yeni serimizin adı: Turkuaz Sahne

Turkuaz Sahne, sosyal bilimlerden sağlığa, eğitimden fen bilimlerine kadar tüm alanlarda sektörden deneyimli isimlerle öğrencilerimizi bir araya getirdiğimiz etkinlik serisinin adıdır.
 
Takipte kalın!
 
Paylaş