Fatih Özgökçen, Turkuaz Sahne’de Öğrencilerle Bir Araya Geldi

31.05.2022

Konyaspor Kulübü Başkanı Avukat Fatih Özgökçen, Üniversitemiz tarafından düzenlenen ‘Turkuaz Sahne’ programı kapsamında öğrencilerle söyleşi gerçekleştirdi. Meslek hayatıyla ilgili tecrübelerini paylaşan Başkan Özgökçen, etkinlikte sürpriz yaparak, Sivasspor ile sözleşmesi sona eren Ahmet Oğuz’u transfer ettiklerini açıkladı.

Ahmet Keleşoğlu Yerleşkesi Kongre Merkezi'nde düzenlenen programda konuşan Konyaspor Kulübü Başkanı Avukat Fatih Özgökçen, “Hukuk fakültelerinden mezun olan genç arkadaşlarımız okul bittikten sonraki staj dönemini ne kadar iyi geçirirlerse meslek hayatlarında belki de o kadar başarılı olurlar. Şunu da söyleyeyim; bu mesleği rızkımızı temin etmek için yapıyoruz ama para kazanmak için bu mesleğe başlamayın. Avukat, hakim olabilirsiniz, hukukun her alanında olabilirsiniz ya da bu söyleyeceğim, başka meslek dalları için de geçerli olabilir… Mesleği öğrenmek için başlamak, meslekte başarılı olmanın en önemli yoludur diye düşünüyorum. Bu, sizin için akranlarınız arasında fark oluşturacaktır” dedi.



Başkan Özgökçen, hukuk fakültesinde okuyan öğrencilere, özellikle usul hukuku noktasında kendilerini geliştirmelerini tavsiye etti.

“Ahmet Çalık, Gençlere Örnek Olacak Bir İnsandı”
Trafik kazasında hayatını kaybeden Ahmet Çalık’ın vefatından dolayı zor günler geçirdiklerini ifade eden Özgökçen, “Futbol disiplini, karakteri ve kişiliği ile genç arkadaşlara örnek olacak bir yapıya sahipti. Oynadığı futbolda da başarılıydı ve takımımızı toplayan nitelikte bir futbolcuydu. Vefat ettikten sonra da bizim telefonumuz hiç susmadı. Onu tanıyan, tanımayan hatta dünyanın önde gelen futbol kulüplerinin başkanları arayıp taziyelerini ilettiler. Bunun acısını yaşadık ama bu acıya rağmen futbol takımımız kendini toplamayı bildi ve sezonu üçüncü sırada bitirdi” diye konuştu.



“Sivasspor’dan Ahmet Oğuz’u Transfer Ettik”
Programda bir sürpriz yaparak Sivasspor ile sözleşmesi sona eren Ahmet Oğuz’la sözleşme imzaladıklarını duyuran Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen, Skubic'in futbolu bıraktığını ve yerini doldurmak için çalışmalara başladıklarını kaydederek, "Bir tane arkadaşımızla sözleşme imzaladık. Diğeri de inşallah yarın imzalanacak ama imzalanmadığı için onu söylemeyeyim. Sözleşme imzaladık fakat açıklamamıştık, ilk defa burada açıklayayım; Sivasspor’un sağ beki Ahmet Oğuz’u transfer ettik. Tabii transferlerimiz devam edecek. Anlaşma sağladığımız transferler var ancak imza atılmadığı için açıklamayı uygun bulmuyorum. Taraftarımızın beklediği, tabiri caizse ‘çilek transfer’ dedikleri transferler varmış. İnşallah onlar da kısa sürede gerçekleşecek. Çok da fazla geciktirmeyeceğiz çünkü 21 Temmuz itibariyle Konferans Ligi’nin ilk eleme maçı var. 18 Haziran’da takımımız toplanacak. Bu tarihten önce bizim başlamamız lazım” ifadelerini kullandı.

Program, Rektörümüz Prof. Dr. Cem Zorlu’nun Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen’e hediye takdimi ile sona erdi.

Paylaş