​Rektör Yardımcılığımızda Devir Teslim ve Veda Programı Gerçekleşti

02.01.2023
Rektörlük

Dört yıldır Üniversitemiz Rektör Yardımcılıkları görevlerini yürüten Prof. Dr. Zekeriya Mızırak, Prof. Dr. Oğuz Doğan ve Prof. Dr. Muhiddin Okumuşlar onuruna bir veda programı düzenlendi.

Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Kahraman ile Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Birekul, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununun 13. maddesi uyarınca Üniversitemiz Rektör Yardımcılıklarına atanmışlardı. Kahraman ve Birekul, düzenlenen devir teslim programının ardından görevlerine başladılar.

15 Temmuz Yerleşkemiz Rektörlük makamında gerçekleştirilen devir teslim ve veda programında Rektörümüz Prof. Dr. Cem Zorlu, bugüne kadar sunmuş oldukları değerli hizmetleri ve bu süreçte Üniversitemizin Türk Yükseköğretiminde elde ettiği başarı grafiğine sağladıkları üstün katkılarından dolayı Rektör Yardımcılarımıza ve danışmanımıza teşekkür ederek, kendilerine plaket takdiminde bulundular.

Program, hocalarımızın karşılıklı iyi dilek ve temennilerinin ardından düzenlenen yemekle son buldu.

Yeni durumda, Rektör Yardımcılarımız Doğan, Mızırak ve Okumuşlar görevlerini Kahraman ve Birekul'a devrettiler. Rektör Danışmanı olarak görev yapan Dr. Hasan Kazak da yeni dönemde görev almayacak. Boşta olan bir Rektör Yardımcılığı için de önümüzdeki süreçte bir atama yapılacak. 

Görevlerine yeni atanan değerli hocalarımızı tebrik ederken, görevlerini devreden kıymetli hocalarımıza, Üniversitemize hizmetleri ve üstün katkılarından dolayı teşekkür eder, bundan sonraki çalışma hayatlarında ve yaşamlarında başarı ve esenlikler dileriz.




















 
Paylaş