Sanat ve Tasarım Topluluğu Öğrencilerimizden Selçuklu Anaokulunda Gönüllü Hizmet

27.04.2022

Üniversitemiz Sanat ve Tasarım Topluluğu öğrencileri, Selçuklu Anaokulu’nun 8 ayrı sınıfını süsleyerek, anaokulu öğrencilerinin hafta boyunca gerçekleştireceği etkinliklerde kullanılacakları materyalleri tasarladı.

Düzenlenen etkinliğe, Üniversitemiz Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi, Meram Meslek Yüksekokulu ve Seydişehir Meslek Yüksekokulu’nun grafik bölümü öğrencileri katıldı.

Topluluğun akademik danışmanı Öğretim Görevlisi Aslı Özcan Köylü yaptığı açıklamada, böyle bir etkinlikle miniklere sürpriz yaparak onların yüzlerini güldürebilmenin çok değerli olduğunu ifade etti.



Üniversitemizde sanata, tasarıma, iletişime önem veren gençlerin benzer programlara yoğun ilgi gösterdiğine vurgu yapan Öğretim Görevlisi Aslı Özcan Köylü, üniversite yaşamının yalnızca okul sınırları içerisinde değil, başkalarının hayatlarına dokunarak sürdürülmesi gerektiğini ve böylelikle gerçek üniversiteli ruhunun yaşanabileceğini dile getirdi.

Etkinlik için iş birliğinde bulundukları Selçuklu Anaokulu Müdürü Mehmet Erdal’a teşekkür eden Öğretim Görevlisi Aslı Özcan Köylü, topluluk üyesi öğrencilerle birlikte hem minik öğrencilerin eğitimine katkıda bulunduklarını hem de keyifli vakit geçirdiklerini söyledi.


Paylaş