Üniversitemiz Tarafından Şehit ve Gazilerimizi Anma Programı Düzenlendi

24.12.2018

Üniversitemiz tarafından düzenlenen Şehit ve Gazilerimizi Anma programı Mevlana Kültür Merkezinde gerçekleşti. Programa Vali Cüneyit Orhan Toprak, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Zekeriya Mızırak, Üniversitemiz Engelli Öğrenci Biriminden yetkililer ve çok sayıda misafir katıldı.

Programda bir konuşma yapan Üniversitemiz Engelli Öğrenci Birimi Sorumlusu İsmet Çavdar, şehit ailelerinin ve gazilerimizin hiçbir zaman yalnız olmayacaklarına vurgu yaptı.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Zekeriya Mızırak ise vatanımız, milletimiz, bayrağımız, ezanımız ve dinimiz için seve seve canlarını feda eden şehitlerimize minnettar olduğumuzu, onların herkese hedef çizdiğini söyleyerek bu tür programların topluma, dünyaya mesaj vermek bakımından önemli olduğunu sözlerine ekledi.

Konya Büyük Şehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Mehmet Atilla Şirin de şehit ailelerinin her birimize emanet olduklarını söyledi.

Vali Cüneyit Orhan Toprak ise en önemli vazifemizin şehit aileleri ve gazilerimizin yanında durmak olduğunu belirtti.

Konuşmaların ardından Üniversitemiz Müzik Bölümü hoca ve öğrencilerinin birlikte hazırlayıp sundukları Yemen Türküsünün söylenmesi ile program sona erdi.  

Paylaş