Üniversitemizde 15 Temmuz Etkinliklerle Anılacak

10.07.2020
Rektörlük

Üniversitemiz 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü için çeşitli anma etkinlikleri düzenliyor.

Üniversitemizde 15 Temmuz Darbe Girişiminin dördüncü senesinde, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Etkinlikleri kapsamında fiziki ve online olmak üzere sergi, belgesel gösterimi, paneller ve konferanslar tertip edildi.

Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesinin hazırladığı, Prof. Dr. Selahattin Avşaroğlu’nun konuşmacı olarak katılacağı "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Çerçevesinde Sosyal Hafıza ve Milli Şuur" konferansı, Hukuk Fakültesinin hazırladığı, Dr. Öğr. Üyesi Abdulkadir Yıldız’ın konuşmacı olarak katılacağı "Darbeler ve Demokrasi; 15 Temmuz Girişiminin Düşündürdükleri" konferansı, Seydişehir Sağlık Bilimleri Fakültesinin hazırladığı, Dr. Öğr. Üyesi İbrahim Çetin’in konuşmacı olarak katılacağı "Demokrasi ve Milli Birlik" konferansı ve Tıp Fakültesinin hazırladığı, moderatörlüğünü Prof. Dr. İsmail Reisli’nin yaptığı ve konuşmacı olarak Araştırma Görevlisi Gökhan Gözün’ün katılacağı "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" paneli online olarak gerçekleştirilecek.

Seydişehir Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi ve Seydişehir Meslek Yüksekokulu’nun düzenlediği "15 Temmuz Şehidimiz Muhsin Kiremitçi Anısına Belgesel" programının gösterimi de online olarak yapılacak.

Ahmet Keleşoğlu İlahiyat Fakültesinin, Konevi Salonunda gerçekleştireceği “Milli İradenin İhanete Karşı Şahlanışı” panele ise, Dr. Öğr. Üyesi Aytekin Şenzeybek, Dr. Öğr. Üyesi Ali Dadan konuşmacı olarak katılacak.

Ahmet Keleşoğlu İlahiyat Fakültesi C Blok Kongre Merkezi Girişinde de 15 Temmuz Fotoğraf Sergisi ziyaretçilere açık olacak.

Güzel Sanatlar Fakültesinin hazırladığı “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Ruhu” adlı ulusal jürili sergi, 15 Temmuz saat 14.00’te Konya Panorama Müzesinde ziyarete açılacak. 80’in üzerinde eseri barındıran sergi 2 hafta boyunca ziyaret edilebilecek.

Etkinlikler hakkında ayrıntılı bilgilere anasayfamız etkinlik bölümünden ya da doğrudan buraya tıklayarak ulaşılabilirsiniz.

Paylaş