Üniversitemizde Engelli Öğrenci Temsilci Seçimi Yapıldı, Engelli Öğrencilerimizin Talepleri Dinlendi

17.10.2024

Üniversitemiz Engelli Öğrenci Birim Koordinatörlüğü tarafından Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Konevi Amfisinde ‘Engelli Öğrenci Temsilci Seçimi’ gerçekleştirildi. Programa katılan farklı engel gruplarından öğrenciler için bilgilendirmeler yapılırken, öğrenciler de istek ve temennilerini dile getirdi.

Etkinliğe Üniversitemiz Engelli Öğrenci Birim Koordinatörü Prof. Dr. Hakan Sarı, Engelli Öğrenci Birim Sorumlusu İsmet Çavdar ve Üniversitemizde öğrenim gören farklı engel gruplarından öğrencilerimiz katıldı.

Programın açılışında konuşan Engelli Öğrenci Birim Koordinatörü Prof. Dr. Hakan Sarı, Üniversitemize yeni kaydolan engelli öğrencilerle tanışarak, yeni akademik yılın başarılı geçmesi temennisinde bulundu.



Üniversitemizin ‘Engelsiz Üniversite’ çalışmalarının artarak devam ettiğini belirten Prof. Dr. Sarı; Engelli Öğrenci Birim Koordinatörlüğü olarak, öğrencilerin karşılaştıkları sorunların çözümü için ne gerekiyorsa yaptıklarını ve onlara hizmet etmek için görevde olduklarını vurguladı.

Konuşmanın ardından öğrencilerin talep ve önerileri dinlenerek, öğrencilere bilgilendirmelerde bulunuldu.

Daha sonra Üniversitemiz Engelli Öğrenci Temsilci seçimine geçildi. Yapılan seçimde; Alperen Han temsilci, Elmas Gülpınar ve Fatma Nur Aslan ise temsilci yardımcısı seçildi.
Paylaş