Üniversitemizde Spor Faaliyetleri Koordinasyon Toplantısı Yapıldı

25.11.2015

Üniversitemiz AKEF Lezzetkâr Sosyal Tesislerinde Spor Faaliyetleri Koordinasyon Toplantısı düzenlendi. Düzenlenen toplantıya Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Önder Kutlu, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Abdullah Atıcıgil ve fakültelerden görevli hocalar katıldı.

Toplantıda üniversitemizin spor faaliyetleriyle ilgili geçmiş dönemde yapılanlar, gelecek de yapılacak olanlar ve mevcut durum görüşüldü.

Yaptığı konuşmada taleplerin karşılanmasının öneminden bahseden Atıcıgil; “Sene başında öğrencilerime yolladığımız bilgilendirme mesajlarından geri dönüşler alıyor ve bu gelen isimleri arkadaşlarımız dallarına göre, kategorilere ayırıyorlar. İnşallah hem bireysel sporlarda, hem takım sporlarında üniversitemizi temsil edebilecek bir yapı oluşturmaya çalışıyoruz. Bu yapıda siz değerli hocalarımızın katkılarıyla, ilgi ve alakalarıyla yürüyecek. Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı olarak sadece bizim fakültelerdeki sporcularımızla tek tek ilgilenme imkânımız ancak bize müracaat ederse oluyor. Bu yüzden fakülte bazında da üniversitemizin spor faaliyetlerini takip edecek arkadaşlarımız olsun istedik.” ifadelerini kullandı.

Çeşitli Fakültelerden hocalarla toplantılar yaptıklarını ve Spor Koordinasyon Kurulu kurmanın faydalı olacağını düşündüklerini belirten Atıcıgil, bu konuda desteklerini esirgemeyen Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker’e ve Rektör Yardımcılarımıza teşekkür etti.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Önder Kutlu ise, üniversitemizin her geçen gün ilerleme kaydettiğini sporla alakalı neler yapılabileceği hususunda, sağlanacak değerli katkılarla daha da ileriye gidilebileceğini söyledi. Bir eylem planı çıkartmanın önemli olduğunu kaydeden Kutlu şunları söyledi: “Hangi alanlarda neler yapacağımızla ilgili bir planımız, programımız olursa daha rahat hareket edebiliriz. Meselenin farklı boyutları var, çeşitli yönleriyle değerlendirmek lazım. İmkânları genişletmek için, çalışmalarımızı siz değerli hocalarımızın katkılarıyla da hızlandırabiliriz.”

Daha sonra katılımcılara yemek ikram edildi.

Paylaş