Üniversitemizden Bilim Merkezi’ne Tam Destek

11.09.2015

Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker başta olmak üzere üniversite ve fakültelerimizin yöneticileri ile akademisyenlerden oluşan kalabalık bir heyet Konya Bilim Merkezi’ni ziyaret etti.

Ziyarette gerçekleştirilen toplantıda bir sunum yapan Bilim Merkezi Genel Müdürü Ali Çetinkaya TÜBİTAK destekli ilk bilim merkezi olduklarını vurgulayarak, gönüllü öğrenciler noktasında en büyük desteği Necmettin Erbakan Üniversitesinden aldıklarının altını çizdi.

“Bilim Merkezi’ni kendi evimiz gibi görüyoruz.” diyen Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker ise bu merkeze destek vermeyi boyunlarının borcu olarak bildiklerini ve desteğin üst düzeye çıkması için gayret sarf ettiklerini ifade etti.

Bilim merkezi sayısının artırılmasından ziyade mevcut merkezlerin kalitesinin korunmasının şart olduğunu vurgulayan Şeker, buralarda yapılacak etkinliklerin ülkenin geleceğine ışık tutacak şekilde düzenlenmeye devam etmesi temennisinde bulundu.

Toplantıda Necmettin Erbakan Üniversitesi akademisyen ve öğrencilerinin Bilim Merkezi ile beraber yürüttükleri çalışmaların yoğunlaştırılarak, ortak projelerin artırılması yönünde görüş birliğine varıldı.

Toplantının ardından Üniversite heyeti Bilim Merkezi’nde incelemelerde bulundu.  

Paylaş