A.R.C. of Halal and Healthy Food
31.05.2024

Üniversitemizin Meram Meslek Yüksekokulunda gerçekleştirilen seminerde “Ramazanda Sağlıklı Beslenme ve Gıda Güvenliği” konusu ele alındı (13.03.2024)

Üniversitemizin Meram Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen etkinliğin moderatörlüğünü Meram MYO Gıda İşleme Bölümü Öğr. Gör. Öznur Eymir yaparken NEÜ Nezahat Keleşoğlu Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü Öğretim Üyesi ve aynı zamanda Üniversitemiz Helal ve Sağlıklı Gıda Uygulama ve Araştırma Merkezi müdürü olan Prof. Dr. Hasan Hüseyin Kara ile Nezahat Keleşoğlu Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü Öğr. Gör. Dr. Şenay Burçin Alkan, katılımcıları “Ramazanda Sağlıklı Beslenme ve Gıda Güvenliği” konusunda bilgilendirdi.