Faculty of Nursing
03.01.2024

Konya Şehir Hastanesi’nde Kamu Personeline Eğitim

Fakültemiz Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Nesibe Günay MOLU ve Hemşirelikte Yönetim Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Bilgen ÖZLÜK tarafından Konya Şehir Hastanesi’nde kamu personeline yönelik eğitim programı düzenlendi.
İki farklı günde (05.12.2023 ve 12.12.2023) farklı personellere yönelik gerçekleşen etkinlikte Pozitif Düşünme Yöntemleri, Beden Dili ve Etkili İletişim, Öfke Kontrolü, Kurumsal Farkındalık, Kamu Etiği ve Kamu Görevlileri Etik Davranış İlkeleri, Amaca ve Hedefe Yönelik Çalışma vb. konularda bilgilendirme yapıldı.
İnteraktif bir şekilde gerçekleşen etkinlikte Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü ve yardımcıları, Eğitim Hemşireleri, yönetici ve klinik hemşireler, Kalite Birimi Çalışanları, sosyal hizmet uzmanı, çocuk gelişimi uzmanı, biyolog ve perfüzyonist gibi farklı meslek üyeleri yer aldı.
Eğitim sonunda katılımcılardan olumlu dönüşler alındı. Bu eğitimin hastanede çalışan tüm personele yapılması gerektiği ve farklı eğitim içerikleriyle ara ara farklı eğitimlerin planlanması gibi öneriler sonunda, eğitim programı tamamlandı.
Bu eğitim programının gerçekleşmesini organize eden, katkı ve destek sağlayan Konya Şehir Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Sayın Züleyha SÖNMEZ’e ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcıları Sayın Gülten GÜNGÖR, Sayın Mümüne Dağlı, Sayın Songül ANBAR, Gökhan DAĞLI ve Sayın Kenan Emre ERCAN’a, Eğitim Hemşireleri Sayın Meral TAŞKIN, Sayın Halime GÖKŞAN, Sayın Hatice ÇELİK ve Sayın Gül ÇİLELİ’ye teşekkür ederiz.