Library and Documentation Department B.
08.11.2022

CINAHL Ultimate Deneme Erişimi

 CINAHL Ultimate

CINAHL Ultimate hemşirelik ve destek sağlık bilimleri araştırmaları için hazırlanmış yeni otorite kaynaktır ve diğer tüm veri tabanlarına kıyasla, CINAHL indeksinde en çok kullanılan dergilerden daha fazlası için tam metin erişim sağlar. Veri tabanı, 50'den fazla hemşirelik uzmanlığını kapsar ve hızlı dersler, kanıta dayalı bakım sayfaları, CEU modelleri ve araştırma araçları içerir.

CINAHL Ultimate, titiz bir şekilde hazırlanan açık erişim (OA) dergi içeriği sunar ve bu kapsamda sayısı gittikçe artmakta olan 814 küresel OA dergisi içeren bir koleksiyona erişim sağlar.Dahil edilmek üzere onaylandıktan sonra bu OA dergileri için yüksek kaliteli konu indeksleme ve gelişmiş, isabetli/doğru tam metin bağlantısı sağlanır.  

CINAHL Subject Headings, kullanıcıların etkili bir şekilde bilgi aramalarına ve sonuç almalarına yardımcı olur ve National Library of Medicine tarafından kullanılan Medical Subject Headings (MeSH) yapısını kullanır. Bu konu başlıkları, araştırmacıların COVID-19, sosyal mesafe ve elektronik sigara gibi yeni kavramların yanı sıra yerel terminolojileri bulmasına yardımcı olur.

Erişim için Tıklayınız.