Meram Vocational School
01.03.2021

Agat Taşı Takı ve Hediyelik Eşya Tasarım Yarışması

Ankara Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen ve ANKARA YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ Mimarlık ve Güzel Sanatlar Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü tarafından düzenlenen "Yenilikçi Yaklaşımlarla Agat Taşı Takı- Hediyelik Eşya Tasarımı, Üretimi ve Tanıtımı" başlıklı proje kapsamında düzenlenen Agat Taşı Takı ve Hediyelik Eşya Tasarımı Yarışma afişi ektedir. İndirmek için Tıklayın

Yarışma Ankara'nın Çubuk ilçesinden çıkarılan Agat taşının tanıtımına yardımcı olmak ve bölgeye özgü doğal bir değer olan malzemeden yararlanarak modern tüketicinin ihtiyaçlarına uygun ürün tasarlamak ve ürünün üretimini desteklemek amacıyla düzenlenmiştir.

Ürünlerin Agat taşının kullanımını ön plana çıkarması ve tema olarak Ankara'nın kültürel değerlerini yansıtan takı ve hediyelik eşya kategorisinde olması beklenmektedir.

Yarışmaya katılan tasarımlarda malzeme olarak Agat taşı tek başına kullanılabileceği üzere cam, bakır, seramik, çini, deri, ahşap vb. malzemeler de yardımcı olarak kullanılabilir.

Agat Taşı Takı-Hediyelik Eşya Tasarımı Yarışmasına gönderilecek eserlerin son teslim tarihi 31.05.2021 Pazartesi günü mesai bitimidir.

Birincilik ödülü: Tablet+Katılım Belgesi ve Başarı Belgesi,
ikincilik ödülü: Kurumsal Hediyeler+Katılım Belgesi ve Başarı Belgesi 
Üçüncülük ödülü: Kurumsal Hediyeler+Katılım Belgesi ve Başarı Belgesidir.

Yarışmaya katılım formuna ve yarışma şartnamesine ulaşmak için Agat Taşı Takı Tasarımı Yarışması (aybu.edu.tr)adresinin ziyaret edilmesi gerekmektedir.