Meram Vocational School
22.05.2024

2023-2024 Mezuniyet Töreni

Meram Meslek Yüksekokulu Mezunlarını Uğurladı
Meram Meslek Yüksekokulu 2023-2024 eğitim öğretim yılını coşkulu bir mezuniyet töreni ile kapattı. Düzenlenen törene Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Gavgalı, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bahadır Feyzioğlu, Meram Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Süleyman Doğu ile Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Turan Akdağ, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Zekeriya Bilici, okulumuz hocaları, öğrenciler ve diğer misafirler katıldı.
Programda açılış konuşmasını yapan Meram MYO Müdürü Doç. Dr. Süleyman Doğu öğrencilere gelecek hayatlarında başarılar dileyerek mezuniyetlerinin hayırlara vesile olmasını temenni etti.

Törende; Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Programı, Un ve Unlu Mamuller Teknolojisi Programı, Özel Güvenlik ve Koruma Programı, Grafik Tasarımı Programı, İtfaiyecilik Programı, Aşçılık ve Adalet Programı öğrenci temsilcileri konuşma yaptı. Öğrenciler mezun olmalarının sevincini aile ve arkadaşlarıyla paylaştılar.

Törenle, MYO’nun mezun olan öğrencilerine mezuniyet belgeleri takdim edildi. Duygulu anların yaşandığı mezuniyet töreni öğrencilerin hep birlikte kep atmaları ile son buldu.