Yürütücülüğünü Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Öğretim Üyesi Doç. Dr. Yunus Emre TUNÇİL'in üstlendiği "Farklı Üretim Teknikleri ile Üretilen Ekşi Maya Ekmeklerinin Fiziksel, Besinsel ve Fonksiyonel Özelliklerinin Belirlenmesi"
başlıklı proje, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK), 2519 Programı kapsamında destek almaya hak kazanmıştır. Hocamızı tebrik eder, başarılar dileriz.
NOT: Proje kapsamında fakültemizde çalışmak üzere, 1 adet doktora sonrası araştırmacı ve 1 adet lisansüstü öğrenci bursiyer olarak projeye dahil edilecektir. İlgilenen araştırmacılar proje yürütücüsü ile iletişime geçebilirler (
[email protected])