Faculty of Engineering-architecture
25.06.2024

NEÜ’nün Yıldızları Ödül Gecesinde Parladı.

Rektörlüğümüzce Düzenlenen 'NEÜ'nün Yıldızları' ödül törenine Dekanlık olarak katılım sağladık.












 NEU Akademi Ödüllerinde, NEÜ’NÜN GENÇ YILDIZLARI kategorisinde Fen/Mühendislik Bilimleri alanında etki değeri en yüksek bilim insanı olarak Fakültemiz Harita Mühendisliği öğretim elemanı Arş. Gör. Ömer Faruk ATİZ ödül almıştır. Hocamızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.





NEU Akademi Ödüllerinde, NEÜ’NÜN YILDIZLARI YILDIZLARI kategorisinde Fen/Mühendislik Bilimleri alanında etki değeri en yüksek bilim insanı olarak Fakültemiz İnşaat Mühendisliği ögretim üyelerimiz Prof. Dr. Hasan Hüsnü KORKMAZ ve Dr. Öğr. Üyesi Nebi ÖZDÖNER ödül almıştır. Hocalarımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.




NEU Akademi Ödüllerinde, PATENT ÖDÜLÜ kategorisinde patenti, faydalı modeli, marka tescili ve endüstriyel tasarımları onaylanmış ve tescil edilmiş, performansı en yüksek bilim insanı olarak Fakültemiz Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Mühendisliği öğretim üyesi Doç. Dr. Tuba BAHTLI ödül almıştır. Hocamızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.


Proje Performans Ödülü kategorisinde, Fen ve Mühendislik Bilimleri alanında; Doç. Dr. Serdal Kaya, Doç. Dr. Seçkin Akın ve Doç. Dr. Yusuf Çakmak ödüle layık görüldü. Hocalarımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.