Health, Culture and Sport Department
15.11.2021

Öğrenci Toplulukları ile Tanışma ve İstişare Toplantısı Yapıldı

Öğrenci Toplulukları ile Tanışma ve İstişare Toplantısı Yapıldı
          Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkan Vekili Salih Zeki İnce ve Öğrenci Kulüpleri Koordinatörü Osman Bozdemir üniversitemizde faaliyet gösteren öğrenci topluluklarının başkanları ile bir araya geldi.
          2021-2022 Akademik Yılının ilk toplantısı, topluluk başkanlarının katılımlarıyla Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Prof. Dr. Erol Güngör Konferans salonunda gerçekleştirildi. Toplantıda faaliyete yeni başlayan topluluklar ile mevcut toplulukların yeni eğitim-öğretim yılı için yapması gerekenler ve toplulukları ilgilendiren tüm konular istişare edildi.
          Toplantının açılış konuşmasını yapan Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkan Vekili Salih Zeki İnce, öğrenci toplulukları için yapılan çalışmalardan bahsetti ve ilerleyen dönemler içinde planlanan faaliyetler hakkında bilgi verdi. Üniversitelerde toplulukların önemine vurgu yapan İnce, toplulukların daha sağlıklı ve organize bir şekilde faaliyetlerini yürütebilmesi için üzerlerine düşen görevleri dile getirerek toplulukların yapacağı her türlü etkinlikte destekçileri olacaklarını belirtti.

Öğrenci Toplulukları Yeni Yönergesi Tanıtıldı
          Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı Öğrenci Toplulukları sorumlu memuru Ali Ataseven, SKS olarak öğrenciler için ellerinden geleni yapmaya devam edeceklerini belirterek yeni öğrenci toplulukları yönergesiyle ilgili bir sunum yaptı.
          Daha sonra söz alan Öğrenci Kulüpleri Koordinatörü Osman Bozdemir konuşmasında; öğrenci topluluklarının sayısının ve kalitesinin arttırılması için gereken çabayı göstereceğini belirterek akademik çalışmanın yanında topluluklarda görev almanın öğrencilerimizin özgüven kazanmalarında, çevre edinmelerinde ve disiplinli çalışma metodları kazanmalarında çok büyük faydalarının olacağını ifade etti.
          Program, topluluk başkanlarının dilek ve temennilerini dile getirmesiyle son buldu.