Health, Culture and Sport Department
21.01.2022

"SOLİDWORKS KURSU" BAŞARIYLA SONA ERDİ

      Necmettin Erbakan Üniversitesi Öğrenci Toplulukları Koordinatörlüğü ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü Meram Gençlik Merkezi işbirliği ile düzenlenen Solidworks Kursu başarıyla sona erdi.
         Meram Gençlik Merkezinde düzenlenen ve Necmettin Erbakan Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği 1.sınıf öğrencisi ve Institute of Engineers and Everyone Else (IEEE) topluluğu üyesi Memiş Sağlam tarafından verilen eğitime üniversite öğrencileri katıldı.
       Özellikle makine ve kalıp alanında çalışan kişilerin kullandığı bilgisayar destekli tasarım, bilgisayar destekli üretim ve bilgisayar destekli mühendislik teknolojileri; tasarım ve üretim dünyası için önemli bir yer tutan ve farklı sektörlerde tercih edilen SolidWorks, bu alanda büyük boşluğu doldurmaya devam ediyor.
        Necmettin Erbakan Üniversitesi Öğrenci Toplulukları Koordinatörü Osman Bozdemir yaptığı açıklamada şunları söyledi: “ Öğrencilerimizi her alanda geliştirmeye gayret ediyoruz. Bu bağlamda 'Bir elin nesi var iki elin sesi var', atasözümüzden yola çıkarak Gençlik Spor İl Müdürlüğü Meram Gençlik Merkezi işbirliği ile ellerin sesini artırmak için çaba sarf ediyoruz. Bu eller maharetli eller olacak. Bu öğrencilerimiz daha güzel işler yapacak.  Eğitim hayatın bir parçasıdır. Bizler öğrencilerimizin eğitimini sadece üniversite sıralarında değil hayatın her alanında almalarını önemsiyoruz. Bu ve benzeri eğitimlerimiz devam edecek. Destek veren tüm kişi ve  kuruluşlarımıza teşekkür ediyorum.”
         Kursu başarı ile tamamlayan kursiyere katılım sertifikaları verildi.