Health, Culture and Sport Department
22.12.2023

Başkanlığımızca "Mutfakta Besin Hazırlama ve Pişirme Yöntemleri" Eğitimi yapıldı.

   Başkanlığımız kalite süreçlerinin iyileştirilmesine yönelik olarak 22 Aralık 2023 Cuma günü 13.30-14.30 saatleri arasında İlahiyat Fakültesi Mevlâna Konferans Salonu’nda “Mutfakta Besin Hazırlama ve Pişirme Yöntemleri ” isimli hizmet içi eğitim Başkanlığımıza bağlı yemekhanede Aşçı ve Aşçı Yardımcısı olarak görev yapan personellerin katılımı ile gerçekleştirildi.













   Ayrıca; Başkanlığımızca "20. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri" Yarışmasına katılarak 4 madalya ile dönen aşçılarımıza teşekkür belgesi; değerli katkılarından ötürü Üniversitemiz Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Doç. Dr. Yılmaz SEÇİM ve Zeynep ŞENGÖNÜL hocalarımıza da plaketleri takdim edildi.