Seydisehir Ahmet Cengiz Faculty of Engineering
20.08.2021

Azami Süre Sonunda Ek Sınav

 

2547 Sayılı Kanun’un 44. Maddesinin ”c” fıkrası ve Üniversitemiz Önlisans ve Lisans Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinin 17. Maddesi kapsamında, Fakültemizde 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı sonu itibariyle azami öğrenim süresini dolduran (7 Yıl) öğrencilere doğrudan sınav yapılamayan dersler dışında (proje, uygulama, uygulaması olan, staj vb.) devamsızlıktan veya yeterli not alamadıkları için başarısız oldukları tüm derslerden dilekçe vermeleri halinde iki ek sınav hakkı verilmesi ile ilgili olarak;    
  • 06-10 Eylül 2021 tarihleri arasında "1. Ek Sınav" yapılacaktır. 
  • 13-17 Eylül 2021 tarihleri arasında "2. Ek Sınav" yapılacaktır. 
Ek sınav haklarını kullanmak isteyen öğrencilerin; en geç 31 Ağustos 2021 tarihine kadar Fakültemize dilekçe ile başvurmaları gerekmektedir. (Hiç alınmayan dersler için başvuruda bulunulamayacaktır.) 
NOT 1: Başvurular şahsen dilekçe vererek olabileceği gibi aşağıda linki verilen dilekçeyi doldurup, imzaladıktan sonra Fakültemizin E-posta adresine ([email protected]) göndererek de yapılabilecektir. İmzasız olarak gönderilen dilekçeler işleme alınmayacaktır.
NOT 2: 2014 Yılında veya daha önceki yıllarda kayıt yaptıran öğrencilerimiz ek sınavlar için başvuruda bulunabileceklerdir.
NOT 3: Sınavlar Uzaktan Eğitim Sistemi üzerinden yapılacaktır.
Dilekçe örneği için tıklayınız.