Department of Civil Aviation Management
02.05.2016

Fakültemizde Havaalanı Terminali Nasıl İşler Etkinliği Yapıldı

 

TAV Esenboğa İnsan Kaynakları Direktörü Esra Ayken'in katılımlarıyla 4 Nisan Pazartesi Saat 14:00'da Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Doç. Dr. Abdullah Uzun Konferans Salonu'nda 'Havaalanı Terminali Nasıl İşler' konulu etkinlik yapıldı.

Fakültemiz Öğrenci Konseyi Başkanı Yusuf Şimdi'nin organizatörlüğünde gerçekleştirilen etkinliğin açılış konuşmasını yapan Fakültemiz Havacılık Yönetimi Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Mehmet Ulutaş 'TAV Grubunun Türk Sivil Havacılığına katkılarından bahsederek; Harvard'ta tez konusu olmuş iki Türk şirketi var; Biri THY, diğeri TAV'dır, her iki şirket de Havacılık Endüstrisi'nde Türkiye'yi başarılı bir şekilde temsil etmektedir' dedi.

TAV İK Direktörü Esra Ayken ise, TAV'ın kurumsal yapısından, yurt içinde ve yurt dışındaki faaliyetlerinden bahsederek; Havalimanı Terminallerinde departmanlar bazında yapılan işler ve kullanılan sistemler hakkında detaylı bilgi verdi

Programın sonunda, etkinliğin sponsorluğunu yapan Konya Amerikan Life tarafından, çekilişle, bir öğrencimize bir yıllık yabancı dil kursu hediye edildi.