Academy of Applied Sciences
25.07.2015

Üniversitemizi Yeni Kazanan Öğrencilerimizin Dikkatine

SEVGİLİ ÖĞRENCİLERİMİZ

Kayıt işleminizin sorunsuz bir şekilde tamamlanabilmesi için lütfen aşağıdaki açıklamaları dikkatlice okuyunuz;

Kayıt işleminizi iki farklı şekilde yapabilirsiniz;

A) E-Devlet üzerinden kayıt;

- Tüm PTT şubelerinden edinebileceğiniz e-devlet şifresi ile 28 Temmuz  – 05 Ağustos 2015 tarihleri arasında www.turkiye.gov.tr adresinden kaydınızı online yaparak elektronik kayıt belgenizi alabilirsiniz.

*E-Devlet üzerinden kayıt işleminin nasıl yapılacağını görmek için tıklayınız.  

- E-Devlet üzerinden kayıt yapan ikinci öğretim öğrencilerimizin 28 Temmuz - 07 Ağustos 2015 tarihleri arasında öğrenim ücretlerini ödemeleri gerekmektedir. İKİNCİ ÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİNİN ÖĞRENİM ÜCRETLERİNİ ÖDEMEMELERİ DURUMUNDA HİÇBİR ÖĞRENCİLİK HAKLARINDAN FAYDALANAMAYACAKLARDIR.               
E-Devlet üzerinden kayıt yaptıran öğrencilerimizin kayıt tarihlerinde üniversitemize gelmeleri veya belge getirmeleri gerekmemektetir. Aşağıda belirtilen belgeleri Üniversitemiz Akademik Takviminde belirtilen ders başlama tarihinden itibaren bir hafta içinde öğrenci işleri birimine teslim etmeleri gerekmektedir.

2015-2016 Akademik takvimi için tıklayınız.

 

B) Şahsen Kayıt

E-Devlet üzerinden kayıt yaptıramayan öğrencilerimizin 03 – 07 Ağustos 2015 tarihleri arasında kayıt hakkı kazandıkları ilgili Fakülte/Yüksekokul/Meslek Yüksekokul öğrenci işleri birimine aşağıda istenen belgeler ile birlikte şahsen başvurmaları halinde kayıtları yapılacaktır.

Adres: Necmettin Erbakan Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu İhsaniye Mah. zindankale Sk. No:18 Selçuklu/KONYA

0332 320 21 86-88

 

Kayıt için Gerekli Belgeler

1) Adayın mezun olduğu ortaöğretim kurumundan aldığı diplomanın aslı ya da yeni tarihli mezuniyet belgesi. (Yeni tarihli mezuniyet belgesi, diploması henüz hazır olmayan ya da diploması kaybolan öğrenciler için geçerlidir.)

2) 12 adet 4,5 cm x 6 cm boyutunda fotoğraf,

3) Ön kayıt formu,

*Ön kayıt yapmak için tıklayınız. ( 27.07.2015 tarihinden itibaren )

4) Öğretim ücretinin ödendiğine ilişkin dekont. (Sadece İkinci Öğretim öğrencileri için geçerlidir)

*Öğrenci Numaranızı ve ödemeniz gereken öğrenim ücreti miktarını öğrenmek için tıklayınız. ( 27.07.2015 tarihinden itibaren )

5) Askerlik durum belgesi. (29 yaş ve üzeri öğrenciler için geçerlidir)

*İkinci öğretim programlarına yerleşen öğrenciler öğrenim ücretini; Vakıfbank şubelerinden / İnternet Bankacılığından ya da Vakıfbank ATM’lerinden öğrenci numarası ile 28 Temmuz - 07 Ağustos 2015 tarihleri arasında yatırmaları gerekmektedir.