‘Şarkıların Tarihi’ TRT’den Ödülle Döndü

11.10.2023
Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi
 

Üniversitemiz Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü dördüncü sınıf öğrencisi Mustafa Enes Yoldaş’ın yapımcılığını üstlendiği, Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü Öğr. Gör. Mehmet Ali Sevimli’nin danışmanlığında hazırlanan ‘Şarkıların Tarihi’ projesi, TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması’nda video içerik kategorisinde üçüncü oldu.

 
Geleceğin medyasını şekillendirecek gençleri daha yaratıcı, farklı, kaliteli içerik üretmeye teşvik etmek, özgün düşünceleri ödüllendirmek ve gençleri nitelikli ürünler ortaya çıkarmak konusunda desteklemek amacıyla her yıl düzenlenen TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması’nda ödüller sahiplerini buldu.

Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü dördüncü sınıf öğrencisi Mustafa Enes Yoldaş’ın, Üniversitemiz Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü Öğr. Gör. Mehmet Ali Sevimli’nin danışmanlığında hazırladığı “Şarkıların Tarihi” projesi, TRT Geleceğin İletişimcileri yarışmasında video içerik kategorisinde üçüncü oldu. Geçen yıl ilk mezunlarını veren Üniversitemiz Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü, bu yıl da dereceye girerek, üç yıl üst üste TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması’ndan ödülle dönmüş oldu.  

Maddi ve manevi tüm birikimlere önem veriliyor

Üniversitemiz olarak 2019 yılında kurdukları Konya Film ve Medya Atölyesi’nin başarılarına bir yenisini daha eklediğini ifade eden Öğr. Gör. Sevimli, “Atölye kapsamında üretilen tüm projelerde, öğrencilerimize teknik donanım kazandırmak için çabalıyoruz. Aynı zamanda proje içeriklerinin, yaşadığımız coğrafyanın tarihi, sosyolojisi ve tüm birikimleri göz önüne alınarak üretilmesi için teşvik ediyoruz. Bu proje de tam anlamıyla söz konusu hassasiyetleri içeren, Türkiye tarihini şarkılar üzerinden anlatan bir çalışma. Başta bu projenin yapımcısı, öğrencim Mustafa Enes Yoldaş’ı ve yapım ekibinde yer alan diğer öğrencilerimi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Onlarla gurur duyuyorum” dedi.

Paylaş
HABERLER