Department of Architecture
03.06.2021

İki Birincilik Birden..

Rönesans Holding’in bu yıl yedincisini düzenlediği “Sürdürülebilirlik” ve “Pandemi ile Değişen Yaşam Alanları” temalı “Sürdürülebilir Geleceği Tasarla” öğrenciler arası fikir yarışmasında, öğrencilerimiz geçen yıl olduğu gibi tekrar BİRİNCİ oldu… Bu yıl iki birincilik birden kazanıldı.

60’tan fazla üniversiteden katılan projeler arasından Necmettin Erbakan Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi, Mimarlık Bölümü 4. Sınıf öğrencilerimizden Nisa Nur ALPAN, Şeyma GÜNEŞ, Zehra ERTÜRK, Emine Gizem ASLAN ve Yusuf BİRİCİK 20.000 TL değerindeki BİRİNCİLİK ödülüne layık görülmüştür. Ayrıca, yine 4. Sınıf öğrencilerimizden Özge YILMAZ, Rabia DOĞAN, Halit AKIN, Yusuf BABAER ve Emre DURAN aynı yarışmada 10.000 TL değerindeki GÖRSEL TASARIM ÖDÜLÜ’nü almaya hak kazanmıştır.

Doç. Dr. Gülşen DİŞLİ Hocamızın yürütücülüğündeki Koruma ve Sürdürülebilirlik dersi kapsamında hazırlandıkları yarışma kapsamında aldıkları bu ödüllerden dolayı öğrencilerimizi ve hocamızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.