Faculty of Engineering-architecture
YOKSIS üzerinden veriler haftalık olarak senkronize edilmektedir. Bu nedenle YOKSIS üzerinden yapılan anlık güncellemeler her hafta pazartesi günü itibariyle aktif olmaktadır.

Personal Information

PROF. AHMET ÜNVER

Necmettin Erbakan University
Faculty of Engineering-architecture
Department of Food Engineering
Department of Food Technology Pr.

E-mail :
1. ENSTRÜMENTAL ANALİZ
Lesson Time: 3
Lisans
Türkçe
2. GIDA MÜHENDİSLİĞİNE GİRİŞ
Lesson Time: 2
Lisans
Türkçe
3. BİTİRME PROJESİ-1
Lesson Time: 2
Lisans
Türkçe
4. ÜNİVERSİTE HAYATINA GİRİŞ
Lesson Time: 1
Lisans
Türkçe
5. ÜNİVERSİTE HAYATINA GİRİŞ
Lesson Time: 1
Lisans
Türkçe
6. GIDA KİMYASI VE BİYOKİMYASI
Lesson Time: 3
Lisans
Türkçe
7. GIDA KİMYASI VE BİYOKİMYASI
Lesson Time: 3
Lisans
Türkçe
8. REAKSİYON KİNETİĞİ
Lesson Time: 2
Lisans
Türkçe
9. REAKSİYON KİNETİĞİ
Lesson Time: 2
Lisans
Türkçe
10. GIDA KİMYASI VE BİYOKİMYASI
Lesson Time: 3
Lisans
Türkçe
11. Food Management and Control in Retail Market
Lesson Time: 2
Lisans
İngilizce
12. Proses Uygulamaları I
Lesson Time: 2
Lisans
Türkçe
13. Proses Engineering Design
Lesson Time: 2
Lisans
İngilizce
14. Bitirme Ödevi I
Lesson Time: 1
Lisans
Türkçe
15. Marketlerde Gıda Yönetimi ve Kontrolü
Lesson Time: 2
Lisans
Türkçe
16. Marketlerde Gıda Yönetimi ve Kontrolü
Lesson Time: 2
Lisans
Türkçe
17. Bitirme Ödevi II
Lesson Time: 1
Lisans
Türkçe
18. Bitirme Ödevi II
Lesson Time: 1
Lisans
Türkçe
19. Proses Uygulamaları II
Lesson Time: 2
Lisans
Türkçe
20. Proses Uygulamaları II
Lesson Time: 2
Lisans
Türkçe
21. Proses Tasarımı
Lesson Time: 2
Lisans
Türkçe
22. Proses Tasarımı
Lesson Time: 2
Lisans
Türkçe
23. Instrumental Analysis
Lesson Time: 3
Lisans
İngilizce
24. Instrumental Analysis
Lesson Time: 3
Lisans
İngilizce
25. Enstrümental Analiz
Lesson Time: 3
Lisans
Türkçe
26. Enstrümental Analiz
Lesson Time: 3
Lisans
Türkçe
27. Gıda Katkı Maddeleri (İng.)
Lesson Time: 2
Lisans
İngilizce
28. İçecek Teknolojisi (Seç.)
Lesson Time: 2
Lisans
Türkçe
29. Food Management and Control in Retail Market
Lesson Time: 2
Lisans
İngilizce
30. Food Management and Control in Retail Market
Lesson Time: 2
Lisans
İngilizce
31. Enerji Kütle Denkliği (İng.)
Lesson Time: 2
Lisans
İngilizce
32. Analitik Kimya
Lesson Time: 3
Lisans
Türkçe
33. Gıda Bilimi ve Teknolojisi
Lesson Time: 2
Lisans
Türkçe
34. Gıda Bilimi ve Teknolojisi
Lesson Time: 2
Lisans
Türkçe
35. Gıda Bilimi ve Teknolojisi
Lesson Time: 2
Lisans
Türkçe
36. ANTİOKSİDANLAR VE GIDALARDA KULLANIMI
Lesson Time: 3
Yüksek Lisans
Türkçe
37. ANTİOKSİDANLAR VE GIDALARDA KULLANIMI
Lesson Time: 3
Yüksek Lisans
Türkçe
38. ANTİOKSİDANLAR VE GIDALARDA KULLANIMI
Lesson Time: 3
Yüksek Lisans
Türkçe
39. GIDA İŞLEMEDE YENİ TEKNOLOJİLER
Lesson Time: 3
Yüksek Lisans
Türkçe
40. GIDA İŞLEMEDE YENİ TEKNOLOJİLER
Lesson Time: 3
Yüksek Lisans
Türkçe
41. GIDA İŞLEMEDE YENİ TEKNOLOJİLER
Lesson Time: 3
Yüksek Lisans
Türkçe
42. GIDA İŞLEMEDE YENİ TEKNOLOJİLER
Lesson Time: 3
Yüksek Lisans
Türkçe
43. BAHARAT BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ
Lesson Time: 3
Yüksek Lisans
Türkçe
44. BAHARAT BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ
Lesson Time: 3
Yüksek Lisans
Türkçe
45. BAHARAT BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ
Lesson Time: 3
Yüksek Lisans
Türkçe
46. BAHARAT BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ
Lesson Time: 3
Yüksek Lisans
Türkçe
47. BAHARAT BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ
Lesson Time: 3
Yüksek Lisans
Türkçe
48. GIDA AROMALARI
Lesson Time: 3
Yüksek Lisans
Türkçe
49. GIDA AROMALARI
Lesson Time: 3
Yüksek Lisans
Türkçe
50. GIDA AROMALARI
Lesson Time: 3
Yüksek Lisans
Türkçe
51. GIDA AROMALARI
Lesson Time: 3
Yüksek Lisans
Türkçe