Department of Cinema-TV
17.07.2023

Staj Evrakları Son Teslim Tarihi

Staj için evraklarını teslim edemeyen öğrencilerin 26 Temmuz çarşamba günü evraklarını teslim etmesi gerekmektedir. Öğrencilerin staj yapacağı kurumdan SF - 2 - 3 - 4 - 5 formlarını imzalatıp kaşeletip getirmesi gerekmektedir. Öğrenciler evrakları getirmeden önce aşağıdaki formu doldurup Öğr. Gör. Dr. Mustafa GÜNGÖR'e iletmelidir. Staj tarihlerini Öğr. Gör. Dr. Mustafa GÜNGÖR'den onaylatıldıktan sonra iş yerinden imza ve kaşe alınmalıdır. 

Doldurulacak form

STAJ İŞLEMLERİNDE DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR
1-) Yabancı Uyruklu Öğrencilerin Uyruğu (nüfuslarının bağlı oldukları ülke) yazılmalıdır.  
2-) T.C. Kimlik Numaraları doğru bir şekilde yazılmalıdır.
3-) Adı ve Soyadı nüfustaki şekliyle kısaltma yapılmadan yazılmalıdır. Ad Soyad büyük harfle yazılmalıdır.
4-) Staja başlama tarihleri pazartesi (hafta başı) olacak şekilde ayarlanmalıdır. Staj başlamalı ve ara vermeden bitirilmelidir. Staj sadece zorunlu şartlarda (hastalık, kaza vs.) bölünebilir.
5-) Verilen belgelerde staj yapılacak günler doğru yazılmalıdır. Mevzuata bakılarak haftalık 1 gün zorunlu tatili verilmelidir. Haftada 5 veya 6 gün staj yapıldığına dair net bir ifade belirtilmelidir. Resmi tatiller haricinde gün atlaması (ara verme) yapılmamalıdır. Staj listesindeki tarihler gün sayısı ile örtüşmelidir.
6-) Staj esnasında herhangi bir sebeple öğrenci aldığı raporu aynı gün staj sorumlusuna bildirmesi gerekmektedir.
7-) Stajdan vazgeçen ve yapmayacak olan öğrenciler anında bildirilmelidir.
8-) Belge Türü 22 : Ebeveynden sigortalı, kendi çalışan (SSK, Bağkur), yeşilkart vs. gibi devlet üzerinden sağlık güvencesi olanlar için yazılacak.
        Belge Türü 43 : Hiçbir sağlık ve sigorta güvencesi olmayanlar için yazılacak.
        Not: Devlet Memuru olanlar belge türünü boş bırakacak.