Department of Cinema-TV
06.11.2019

Sinema-TV Bölümü 2. Uluslararası Çay, Doğa ve Gençlik Filmleri Festivali'nde

                                                                                  

Bölümümüz Çatalhöyük Film ve Medya Uygulamaları Atölyesi olarak Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü desteği ile Rize Valiliği İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü organizasyonluğunda gerçekleştirilen 2. Uluslararası “Çay, Doğa ve Gençlik Filmleri Festivali’ne katıldı. 28 Ekim-1 Kasım 2019 tarihleri arasında düzenlenen festival süresince Rize’de Film Gösterimi ve Söyleşiler, Kısa Film Atölye Çalışması, Açık Hava Film Gösterim etkinlikleri düzenlendi.

Bölümümüz öğretim elemanları Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Sefa DOĞRU ve Öğr. Gör. Mehmet Ali SEVİMLİ ile birlikte; Sinema-TV Bölümü 1. Sınıf öğrencileri Ali ÇAKIROĞLU ve İbrahim ABAY festivale katılarak üniversitemizi ve bölümümüzü temsil etti.

Festival sonunda yapılan ödül töreninde öğrencilerimizin ve öğretim elemanlarımızın festival süresi içerisinde yaptıkları Hemşin çoraplarının anlatıldığı “Hemşin’in İlmekleri” adlı belgesel film ile ödüle layık görüldü. Öğretim elemanlarımız ve öğrencilerimiz ödüllerini Hemşin Kaymakamı Bayram SAĞIR'ın elinden aldılar.