Erasmus Coordinator
17.01.2024

Yeni İkili Üniversite Anlaşması: İtalya Università degli Studi di Camerino ile Ortaklık!

Yeni İkili Üniversite Anlaşması: İtalya Università degli Studi di Camerino ile Ortaklık!

İtalya'nın köklü eğitim kurumlarından Università degli Studi di Camerino ile stratejik bir ikili anlaşma imzaladığımızı duyuruyoruz.

Tarihi Bir Miras: Università degli Studi di Camerino, yaklaşık 700 yıllık bir tarihe sahip olup, sürekli evrilen ve zamanın zorluklarına meydan okuyan benzersiz bir kurumdur. Orta Çağ'dan günümüze kadar uzanan köklü bir akademik geçmişi olan bu üniversite, hukuk, tıp ve farklı bilim dallarında öncü bir role sahiptir.

Akademik Mükemmeliyet: Camerino Üniversitesi, beş farklı fakültesiyle - Mimarlık ve Tasarım, Biyobilimler ve Veterinerlik, Farmasötik ve Sağlık Ürünleri, Hukuk, Bilim ve Teknoloji - geniş bir akademik yelpazeye sahiptir. Öğrencilerine yenilikçi master programları ve modern uzaktan eğitim teknolojileri sunmaktadır.

Avrupa'nın Kalbinde Bir Eğitim Yolculuğu: Bu iş birliği, öğrencilerimize İtalya'nın zengin kültürel ve akademik mirasına erişim sağlayarak uluslararası bir perspektif kazandıracak.

İş Birliğimiz: Ereğli Veteriner Fakültesi ile başlayacak olan iş birliğimiz, öğrencilerimize yeni öğrenim olanakları ve genişletilmiş bir akademik ağ sunacak. NEU'daki ders planınıza uyum sağlamak için Veteriner Fakültesi'nin sunduğu kurslara göz atabilirsiniz.

Daha fazla bilgi için Università degli Studi di Camerino'nun web sitesini ziyaret edin: https://www.unicam.it/

---

New Dual University Agreement: Partnership with Italy's Università degli Studi di Camerino!

We are excited to announce a strategic dual agreement with Università degli Studi di Camerino, one of Italy's prestigious educational institutions.

A Historical Legacy: Università degli Studi di Camerino, with a history of nearly 700 years, is a unique institution that continuously evolves and challenges the difficulties of time. This university, with a deep-rooted academic history stretching from the Middle Ages to the present day, plays a leading role in law, medicine, and various scientific fields.

Academic Excellence: Camerino University, with its five faculties - Architecture and Design, Biosciences and Veterinary, Pharmaceutical and Health Sciences, Law, Science and Technology - offers a broad academic spectrum. It provides its students with innovative master's programs and modern distance learning technologies.

A Journey of Education in the Heart of Europe: This collaboration will offer our students access to Italy's rich cultural and academic heritage, granting them an international perspective.

Our Collaboration: The collaboration, starting with Ereğli Faculty of Veterinary Science, will provide our students with new learning opportunities and an expanded academic network. You can explore courses offered by the Faculty of Veterinary Science to fit your study plan at NEU.

For more information, visit the Università degli Studi di Camerino website: https://www.unicam.it/