Erasmus Coordinator
26.03.2024

Almanya'da Mühendislik Eğitimi Fırsatı: FH SWF ile İkili Anlaşma!

Almanya'da Mühendislik Eğitimi Fırsatı: FH SWF ile İkili Anlaşma!

Almanya'nın önemli eğitim kurumlarından biri olan Fachhochschule Südwestfalen (FH SWF) ile Mühendislik Fakültesi için ikili anlaşma imzalandı!

Bu anlaşma sayesinde, öğrencilerimiz Almanya'da yüksek kalitede mühendislik eğitimi alma fırsatı bulacaklar. Yenilikçi projeler, uluslararası iş birlikleri ve kapsamlı bir eğitim sizi bekliyor.

Hakkında: Fachhochschule Südwestfalen, Kuzey Ren-Vestfalya'da yer alan ve geniş bir disiplin yelpazesinde eğitim veren bir araştırma ve uygulama odaklı üniversitedir. Mühendislik, Doğa Bilimleri, Bilgi Teknolojileri, İşletme Yönetimi ve Tarım gibi çeşitli alanlarda yaklaşık 52 lisans ve yüksek lisans derece programı sunmaktadır. Bu programlar sadece tam zamanlı öğrencilere değil, aynı zamanda çalışan veya mesleki eğitimlerini dersleriyle birleştirmek isteyenlere de hitap etmektedir. Üniversite, öğrenci dostu ortamıyla gurur duymakta ve küçük sınıf mevcutları ve öğrencilerine kişisel destek vurgusuyla eğitim yaklaşımının bir parçasıdır. Bu yaklaşım, pratik ve yakından desteklenen bir öğrenme deneyimi sağlama, geniş misyonunun bir parçasıdır.

Üniversite, Alüminyum Teknolojisi, Uygulamalı Dijital Görüntü İşleme, Otomotiv Endüstrisinde Metal İşleme Süreçlerinin Otomasyonu, Toprak Ekolojisi/Koruma, Hesaplamalı Zekâ ve daha birçok alan dâhil olmak üzere birçok araştırma alanında yer almaktadır ve disiplinler arası geniş bir bilgi yelpazesini ilerletmeye olan bağlılığını vurgulamaktadır.

Daha fazla bilgi için Güney Batı Falya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi'nin resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz: https://www.fh-swf.de/de/


---
Engineering Education Opportunity in Germany: Bilateral Agreement with FH SWF!

A bilateral agreement has been signed with Fachhochschule Südwestfalen (FH SWF), one of Germany's prominent educational institutions, for the Faculty of Engineering!

Thanks to this agreement, our students will have the opportunity to receive high-quality engineering education in Germany. Innovative projects, international collaborations, and a comprehensive education await you.

About: Fachhochschule Südwestfalen is a research and application-oriented university located in North Rhine-Westphalia, offering education across a wide range of disciplines. It offers about 52 bachelor's and master's degree programs in various fields such as Engineering, Natural Sciences, Information Technology, Business Management, and Agriculture. These programs cater not only to full-time students but also to working individuals or those who wish to combine their vocational training with their studies. The university takes pride in its student-friendly environment, emphasizing small class sizes and personal support for its students as part of its educational approach. This approach is part of its broader mission to provide a practical and closely supported learning experience.

The university is involved in numerous research areas, including Aluminum Technology, Applied Digital Image Processing, Automation of Metalworking Processes in the Automotive Industry, Soil Ecology/Protection, Computational Intelligence, and many more, highlighting its commitment to advancing knowledge across a wide spectrum of disciplines.

For more information, visit the official website of the South Westphalia University of Applied Sciences: https://www.fh-swf.de/en/