Erasmus Coordinator
22.12.2023

Üniversitemizden Türkiye Ulusal Ajansı'na Önemli Ziyaret

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Kahraman, Üniversitemiz Dış İlişkiler Genel Koordinatörlüğü ve Erasmus Ofisi yetkilileri ile çeşitli konularda bilgi ve görüş alışverişinde bulunmak amacıyla Türkiye Ulusal Ajansı'nı ziyaret etti.

Yeni dönem Erasmus başvuru süreçlerinin görüşüldüğü ve Üniversitemizin uluslararası alandaki kurumsal tanıtımını güçlendirmek için düzenlenen toplantıda, Üniversitemizin merkezi projeler bağlamında uzun vadedeki hedefleri vurgulandı. Üniversitemiz ve Türkiye Ulusal Ajansı yetkilileri, ortaya konan hedeflere ulaşma konusunda bir yol haritası belirledi.

Uluslararası iş birlikleri ve Erasmus programlarına katılım açısından önemli olan ziyarette, yeni dönem Erasmus başvuru süreçleri ve bu süreçlerin Üniversitemiz açısından etkileri derinlemesine ele alındı.

Ziyaret programı ile ilgili konuşan Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Kahraman, “Üniversitemiz, uluslararası ilişkiler alanında öncü bir rol oynamaya devam ederken, bu tür ziyaretlerle mevcut ve potansiyel iş birliklerini daha da ileri taşımayı hedeflemektedir. Bu buluşma, aynı zamanda üniversitemizin Türkiye Ulusal Ajansı ile süregelen iş birliklerini pekiştirmesine ve gelecekteki etkileşimleri artırmasına olanak tanımaktadır" dedi. Türkiye Ulusal Ajansı Başkanı Sayın İlker ASTARCI ve program yetkililerine nazik misafirperverlikleri için teşekkürlerimizi sunarız.

---
 

Important Visit from Our University to the Turkish National Agency

Our university's Vice Rector, Prof. Dr. Ali Kahraman, visited the Turkish National Agency along with officials from our University's General Directorate of Foreign Relations and the Erasmus Office to discuss and exchange views on various topics.

In the meeting, which focused on the application processes for the new term of the Erasmus program and aimed to strengthen the international institutional promotion of our university, the long-term goals of our university in the context of central projects were emphasized. Our university and the officials of the Turkish National Agency set a roadmap to achieve these goals.

The visit, important for international collaborations and participation in Erasmus programs, thoroughly examined the new term Erasmus application processes and their impact on our university.

Speaking about the visit program, our University's Vice Rector Prof. Dr. Ali Kahraman said, "While our university continues to play a leading role in the field of international relations, such visits aim to further advance existing and potential collaborations. This meeting also enables our university to strengthen its ongoing collaborations with the Turkish National Agency and to increase future interactions." We express our gratitude to Mr. İlker ASTARCI, the President of the Turkish National Agency, and the program officials for their gracious hospitality.