Erasmus Coordinator
05.06.2024

Bremen Üniversitesi Tarih ve Arkeoloji Bölümü ile İkili Anlaşma

Bremen Üniversitesi Tarih ve Arkeoloji Bölümü ile İkili Anlaşma

Almanya'daki prestijli Bremen Üniversitesi (Universitaet Bremen) ile Tarih ve Arkeoloji bölümümüz arasında yeni bir akademik iş birliği anlaşması imzalandığını duyurmaktan mutluluk duyarız.

Bu iş birliği, öğrenci ve öğretim üyesi değişim programları, ortak araştırma projeleri ve çeşitli akademik etkinlikler içerecek şekilde tasarlanmıştır.

İş birliğimiz, iki üniversite arasında bilgi ve kültür alışverişini teşvik ederek akademik ve kişisel gelişim fırsatlarını artıracaktır. Bremen Üniversitesi ile olan ortaklığımız, öğrencilerimizin ve akademisyenlerimizin uluslararası arenada daha etkin bir şekilde yer almasını sağlayacak önemli bir adımdır.

İlgilenen öğrenci ve akademisyenlerimiz daha fazla bilgi için Bremen Üniversitesi'nin web sitesini ziyaret edebilir: uni-bremen.de

Bu yeni başlangıcın her iki kurum için de verimli ve başarılı olacağına inanıyoruz. Gelecekteki etkinliklerimiz ve fırsatlarımız hakkında sizi bilgilendirmeye devam edeceğiz.

---

Dual Agreement with the History and Archeology Department at Bremen University

We are pleased to announce a new academic partnership agreement between our “History and Archaeology department” and the prestigious Bremen University (Universitaet Bremen) in Germany.


This collaboration is designed to include student and faculty exchange programs, joint research projects, and various academic activities.

Our partnership will enhance academic and personal development opportunities by promoting the exchange of knowledge and culture between the two universities. It represents a significant step in enabling our students and academics to be more active on the international stage.

Interested students and academics can visit the Bremen University website for more information: uni-bremen.de
We believe this new beginning will be productive and successful for both institutions. We will continue to keep you informed about our upcoming events and opportunities.