Erasmus Coordinator
06.09.2024

NEU Uygulamalı Bilimler Alanında Yeni İş Birliği

NEU Uygulamalı Bilimler Alanında Yeni İş Birliği

Necmettin Erbakan Üniversitesi, Erasmus+ programı kapsamında Portekiz'deki Ensino Superior Empresarial, LDA (ESE) ile yeni bir ikili anlaşma imzaladı. Bu anlaşma, üniversitemizin uluslararası ağını genişletme ve öğrenci ile personel değişim fırsatlarını artırma hedefleri doğrultusunda önemli bir adımı temsil etmektedir.

Anlaşma, Muhasebe ve Finansman Yönetimi, Finans ve Bankacılık, Uluslararası Ticaret ve Finansman, Yönetim Bilişim Sistemleri ve Lojistik Yönetimi alanlarında lisans ve yüksek lisans seviyesinde öğrenci ve akademik/idari personel değişimini kapsamaktadır. Bu iş birliği, her iki kurumun akademik ve kültürel çeşitliliğini zenginleştirmeyi amaçlamaktadır.

ESE, iş dünyasına yönelik yükseköğretim programları sunan Portekiz'in önde gelen eğitim kurumlarından biridir. Üniversitenin daha fazla bilgi için ESE web sayfasını www.isag.pt ziyaret edebilirsiniz.

---

NEW Collaboration in the Field of Applied Sciences

Necmettin Erbakan University has signed a new bilateral agreement with Ensino Superior Empresarial, LDA (ESE) in Portugal under the Erasmus+ program. This agreement represents a significant step towards expanding our university's international network and increasing opportunities for student and staff exchanges.

The agreement includes exchanges of students and academic/administrative staff at the undergraduate and graduate levels in the fields of Accounting and Financial Management, Finance and Banking, International Trade and Finance, Management Information Systems, and Logistics Management. This collaboration aims to enrich the academic and cultural diversity of both institutions.

ESE is one of Portugal’s leading educational institutions offering higher education programs geared towards the business world. For more information about the university, you can visit the ESE website at www.isag.pt.