Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü
01.11.2021

“UGİAK 2021” Selçuklu Kongre Merkezi’nde Düzenlenecek

 

Uluslararası Girişimcilik ve İnovasyon Araştırmaları Kongresi (UGİAK) bu yıl ilk kongresini “Yeni Trendler ve Dijital Dönüşüm” ana teması ile Üniversitemiz ve Girişimci İş Adamları Vakfı iş birliğiyle gerçekleştirilecek. Kongre, 3-4 Kasım 2021 tarihlerinde Selçuklu Kongre Merkezi’nde yapılacak.

Kongre hakkında bilgi veren Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Zekeriya Mızırak, “Kongremizin genel yönelimi ulusal ve uluslararası düzeyde akademisyenler, iş dünyası, kamu kesimi ve STK temsilcilerini bir araya getirerek girişimciliğe ve inovasyona dayalı ve endüstri 4.0 temelli ekonomi yaratarak yükselen ekonomilerin orta gelir tuzağından çıkmalarına ve krizlere karşı kırılgan olmayan ekonomiye sahip olmalarını temin için politikalar-stratejiler geliştirmektir” dedi.

Konunun ilgililerini kongreye davet eden Prof. Dr. Mızırak, “Ülkemiz ve bölgemizdeki gelişmeler ışığında “Uluslararası Girişimcilik ve İnovasyon Araştırmaları Kongresi (UGİAK)” bu yıl, “Yeni Trendler ve Dijital Dönüşüm” ana teması ile “Necmettin Erbakan üniversitesi ve Girişimci İş Adamları Vakfı” iş birliğiyle 3-4 Kasım 2021 tarihlerinde Selçuklu Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecektir. Bu çerçevede Necmettin Erbakan Üniversitesi koordinasyonunda düzenleyeceğimiz kongrede siz değerli bilim insanlarını Kongre’de ağırlamak bizleri memnun edecektir” şeklinde konuştu.