Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü
11.05.2022

Üniversitemiz ile Gachon Üniversitesi Arasında İş Birliği


Üniversitemiz Gıda Mühendisliği Bölümü ve Gachon Üniversitesi Gıda Bilimleri ve Biyoteknoloji Bölümü arasında, ortak projelerle öğrenci ve öğretim elemanı değişimlerine imkan sağlayan protokol imzalandı.

Üniversitemiz Gıda Mühendisliği Bölümü ve Gachon Üniversitesi Gıda Bilimleri ve Biyoteknoloji Bölümü tarafından yürütülen, TÜBİTAK ile Güney Kore Ulusal Araştırma Merkezi tarafından ikili iş birliği kapsamında fonlanan projenin çalışmalarına katılmak üzere Gachon Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Byung-Hoo Lee üniversitemize ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyaret kapsamında, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Oğuz Doğan, Gachon Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Byung-Hoo Lee ve Üniversitemiz Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Yunus Emre Tunçil’in katılımıyla, Üniversitemiz Gıda Mühendisliği Bölümü ve Gachon Üniversitesi Gıda Bilimleri ve Biyoteknoloji Bölümü arasında, ortak projelerle öğrenci ve öğretim elemanı değişimlerine imkan sağlayan protokol Rektörlük Toplantı Salonu’nda imzalandı.