Bilimsel Yayınlar Koordinatörlüğü
26.03.2021

Proquest E-book Central

Değerli Araştırmacımız,
Necmettin Erbakan Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı tarafından başlatılan "Dijital Dönüşüm" kapsamında önemli bir adım atmış bulunmaktayız.
ProQuest ile üniversitemiz arasında işbirliği yapılarak "Proquest E-book Central" veritabanına abone olunmuştur. Bunun yanında "Proquest Central" veritabanın da deneme erişimine başlanmıştır.
 
Her iki veritabanının kullanımı hakkında bilgi sahibi olmak için Webinarımıza davetlisiniz! 

Tarih: 26 Mart 2021 Cuma Saat: 15:00 Süre:90 dakika Eğitmen: Hazal Yılmaz Eğitim Dili: Türkçe

 

Kayıt için: https://bit.ly/3bFpOh5

 

 

PROQUEST CENTRAL VERİTABANI (DENEME ERİŞİMİ)

Tıp, İşletme, Eğitim, Mühendislik, Sosyal Bilimler ve aklınıza gelebilecek tüm disiplinler ile ilgili 47 veritabanına erişim, •26.000’in üzerinde dergi, 2.100 gazete, 35.000 konferans kaydı ve daha birçok yayın türüne erişim, •Farklı arama konuları ile ilgili tarama yapma, •Aramalarınız ile ilgili filitrelendirme (basım yılı, konu, dil, yazar gibi) detayları, •Arama terimleriniz için en ilgili sonuçlar, •Aramalarınız için Uyarı Oluşturma özelliği, •Otomatik alıntılama özelliği, •Piyasada bulunan en kapsamlı pazar, endüstri ve ekonomi raporlarına erişim,

EBOOK CENTRAL VERİTABANI (ABONE)

Ebook Central 231.000’nin üzerinde elektronik kitap içermektedir. İşletme&Ekonomi, Antropoloji, Bilgisayar&IT, Güzel Sanatlar, Mühendislik ve Teknoloji, Eğitim, Tarih, Dil&Edebiyat, Tıp, Psikoloji, Fiziki Bilimler, Fen Bilimleri, Din ve Sosyal Bilimler gibi 15 ana konu başlığı altında sınıflandırılmış yüzlerce alt başlık içermektedir. Kitaplarınızı offline olarak da okumanıza imkan tanımak amacıyla laptop, desktop, mobil cihazlar (IOS, Android cep telefonları ve tabletler) üzerine indirmenize de imkan tanımaktadır.

 
https://ebookcentral.proquest.com/lib/erbakantr