Dış İlişkiler Genel Koordinatörlüğü
06.06.2024

Avrupa Birliği Günü'nde NEÜ'de Önemli Etkinlik

9 Mayıs Avrupa Birliği Günü'nde, Konya Sanayi Odası bünyesindeki Konya AB Bilgi Merkezi, NEÜ Eğitim Fakültesi'nde AB ülkelerini tanıtmak amacıyla bir etkinlik düzenledi. Etkinlikte, Almanya, İspanya, Polonya ve Romanya gibi AB ülkeleri, kültürel, ekonomik ve tarihi perspektiflerden derinlemesine tartışıldı.

Katılımcılar, Avrupa Birliği'nin çeşitliliği hakkında daha iyi bir anlayış kazanırken, etkinlik aynı zamanda AB ile işbirliği ve ilişkilerin güçlendirilmesine de katkı sağladı.

On European Union Day, May 9, the Konya EU Information Centre, part of the Konya Chamber of Industry, hosted an event at NEU Faculty of Education to introduce EU countries.

The event included in-depth discussions of EU countries such as Germany, Spain, Poland, and Romania from cultural, economic, and historical perspectives. While participants gained a better understanding of the European Union’s diversity, the event also helped to strengthen cooperation and relations with the EU.