Dış İlişkiler Genel Koordinatörlüğü
06.06.2024

Alfraganus Üniversitesi'nden Necmettin Erbakan Üniversitesi'ne Ziyaret

10 Mayıs 2024 tarihinde, Alfraganus Üniversitesi'nden bir grup yönetici, Necmettin Erbakan Üniversitesi'ni ziyaret etti. Ziyaret sırasında, Necmettin Erbakan Üniversitesi'nin Bilim ve Teknoloji Araştırma Merkezi, Tıp Fakültesi ve Diş Hekimliği Fakültesi gibi çeşitli bölümleri ve tesisleri gezdiler.

Görüşmelerde, ortak araştırma projeleri, öğretim üyesi ve öğrenci değişimleri, işbirliği içinde düzenlenecek atölye çalışmaları ve seminerler gibi işbirliği yapılabilecek anahtar alanlar üzerinde duruldu. Her iki taraf da akademik ilişkileri güçlendirme ve karşılıklı uzmanlıklarından yararlanma isteklerini dile getirdi.

Alfraganus Üniversitesi ve Necmettin Erbakan Üniversitesi, akademik mükemmeliyet ve bilgi paylaşımı hedeflerine ulaşma konusunda işbirliklerini daha da güçlendirmeyi dört gözle bekliyorlar.


On May 10, 2024, a group of administrators from Alfraganus University paid a visit to Necmettin Erbakan University. During their visit, they toured various departments and facilities, including the Research Centre for Science and Technology, as well as the Faculty of Medicine and the Faculty of Dentistry at Necmettin Erbakan University.

Discussions focused on identifying key areas of cooperation, such as joint research projects, faculty and student exchanges, and the possibility of hosting collaborative workshops and seminars. Both parties expressed a desire to strengthen their academic relationships and leverage each other’s expertise for the benefit of their respective academic communities.

Alfraganus University and Necmettin Erbakan University look forward to further strengthening their partnership and achieving the shared goals of academic excellence and knowledge exchange