Dış İlişkiler Genel Koordinatörlüğü
27.06.2024

NEU ve Ashur Üniversitesi Arasında Değişim Programları ve Projeleri Üzerine Online Toplantı Gerçekleştirildi

6 Haziran 2024 Perşembe günü, NEU Uluslararası İlişkiler Ofisi Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Saadet KORUCU KIŞ, NEU Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gülşen DİŞLİ ile ve Ashur Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Koordinatörü ve İslam ve Geleneksel Mimarlık Profesörü Prof. Dr. Kabila Hmood ile online bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantının amacı KA171, Horizon, Erasmus+ Değişim Programları ve Kapasite Geliştirme gibi potansiyel değişim programları ve projeleri üzerine görüşmeler yapmaktı.

On Thursday, June 6th, 2024, Assoc.Prof.Saadet KORUCU KIŞ, Vice Coordinator at NEU Office of International Affairs, led a online meeting with Prof.Dr. Gülşen DİŞLİ, NEU Faculty of Fine Arts and Architecture, and Prof.Dr. Kabila Hmood, International Relations Coordinator and Professor of Islamıc and Traditional Architecture of Ashur University, to discuss potential exchange programmes and projects such as KA171 , Horizon, Erasmus+ Exchange, and Capacity Building.