Dış İlişkiler Genel Koordinatörlüğü
19.07.2024

Endonezya Büyükelçisi'nden Üniversitemize Ziyaret

Endonezya Büyükelçisi Achmad Rizal Purnama, 19 Temmuz 2024 tarihinde üniversitemizi ziyaret ederek, Rektörümüz Prof. Dr. Cem Zorlu ile iki ülke arasındaki işbirliği, öğrenci ve personel hareketliliği konularında potansiyelleri geliştirmek üzerine verimli bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıya Dış İlişkiler Genel Koordinatörümüz Prof. Dr. Fırat Yaldız da katıldı ve karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

On July 19, 2024, the Indonesian Ambassador Achmad Rizal Purnama visited our university and held a productive meeting with our Rector, Prof. Dr. Cem Zorlu, to discuss enhancing the potential for cooperation, student, and staff mobility between the two countries. Our General Coordinator of NEU International, Prof. Dr. Fırat Yaldız, also attended the meeting, and there was a mutual exchange of ideas.