Ereğli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu
22.07.2024

TÜBİTAK 2209-A Öğrenci Projesi "Hipotez Geliştirme ve Yazım Teknikleri" Semineri

Meslek Yüksekokulumuzun akademik personellerinin ve öğrencilerinin katılımıyla "TÜBİTAK 2209-A Öğrenci Projesini" konu alan "Hipotez Geliştirme ve Yazım Teknikleri" içerikli online seminer düzenlendi. Konuşmacı olarak yer alan Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Alican Bahadır Semerci, TÜBİTAK 2209-A Projesinin kapsamından, projenin hazırlanış aşamalarından, proje yürütücüsüne katkılarından bahsetti. Öğrencilerimiz, bu tür projelerde yer almaları konusunda teşvik edildi. Örnek olabilecek proje konuları hakkında konuşuldu. Seminerin sonunda öğrencilerin soruları yanıtlandı. Gerçekleştirdiğimiz online seminer ile öğrenciler için TÜBİTAK 2209-A Projelerine yönelik farkındalık oluşturuldu.