Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
08.01.2020

17. Uluslararası İstanbul Mutfak Günlerinde Başarı Tablomuz

25-28 Aralık 2019 tarihleri arasında Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu(TAŞFED) tarafından düzenlenen 17. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri’nde farklı kategorilerde yarışan Üniversitemiz Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları öğrencilerimiz Öğr. Gör. Cemil Uslu ve Öğr.Gör. Evren Nas beraberliğinde üstün başarılara imza atmışlardır. Yarışma sonunda 1 altın, 9 gümüş, 1 bronz ve 2 merit madalya ile beraber bir de kupa almaya hak kazanmışlardır.

Öğrencilerimizin başarı klasmanları şu şekildedir.

Hamza Tolga Bostancı; Üniversite düzeyi okullar için öğrenci balık yarışmasında ALTIN madalya

Hami Güntepe-Ayşenur Şengül-Özgür Lütfi Çelik; Üniversite Düzeyi modern Türk mutfağı Ekip yarışmasında GÜMÜŞ madalya

Sadık Bayduman-Fatmanur Doğan-Çağatay Birben; Gençler pratik Blackbox(kapalı kutu) ekip yarışmasında GÜMÜŞ madalya

Mehmet Koru-İlayda Varol-Murat Takkacıgil; Yılın en iyi üniversite ekip yarışması kategorisinde GÜMÜŞ madalya

 Betülcan Baykara; Üniversite düzeyi okullar için öğrenci balık yarışmasında BRONZ madalya

Sadık Bayduman; Üniversite düzeyi okullar için ana yemek yarışmasında MERİT

Şevval Gemici; Üniversite düzeyi okullar için ana yemek yarışmasında MERİT madalya

Ülkeler bazında gençler ekip pratik yarışmasında(kapalı kutu) klasman 3.lüğü kupası