Ahmet Keleşoğlu İlahiyat Fakültesi
31.07.2023

2023-2024 Kurumlar Arası Yatay Geçiş Kesin Sonuçları

2023-2024 Kurumlar Arası Yatay Kesin Sonuçları için tıklayınız.

KAYIT TARİHLERİ : 07-10 Ağustos 2023

İSTENEN BELGELER:

1-) Not Belgesi (Başvuran öğrencinin öğrenim gördüğü Yükseköğretim Kurumundan aldığı, bütün dersleri ve bu derslerden aldığı notları ve genel ağırlıklı not ortalamasını gösteren resmi onaylı belgenin aslı) (Yeni tarihli olmak koşulu ile e-devlet / e-imza / ıslak imzalı olabilir)

2-) Öğrenci Belgesi (Yeni tarihli olmak koşulu ile e-devlet / e-imza / ıslak imzalı olabilir)

3-) ÖSYM Yerleşme Belgesi (Onay Kodlu)

4-) ÖSYM Sonuç Belgesi (Onay Kodlu)

5-) Disiplin cezası almadığına dair belge (Öğrenci belgesi veya Not belgesinde ilgili ibarenin olması yeterlidir)

6-) Müfredat durumunu gösteren belge

7-) Zorunlu Hazırlık Sınıfı olan programlara başvuru yapacak öğrencilerin hazırlık sınıfı okuduğuna dair belge. (Not durum belgesi veya transkriptte belirtilmiş ise farklı bir belgeye ihtiyaç bulunmamaktadır.)

8-) %10’a girdiğine dair belge (II. öğretimden normal öğretime başvuran öğrenciler için geçerlidir.)

9-)  2  Adet vesikalık fotoğraf.

NOT: Belgeleri eksik olan veya yanlış evrak sunan öğrencilerin müracaatları kabul edilmeyecektir.