Ahmet Keleşoğlu İlahiyat Fakültesi
10.05.2024

İslam Medeniyet Tarihi Dersini Alt Sınıftan alan öğrencilerin Dikkatine (Final Sınavı Sorumlu Yerler)

İslam Medeniyet Tarihi FİNAL sınavında İbrahim Sarıçam ve Seyfettin Erşahin tarafından yazılan İslam Medeniyeti Tarihi kitabından (İdari Yapı, Ekonomik Yapı, Şehircilik, Vakıflar, İslam Medeniyeti ve Türkler, İslam Medeniyetinin Etkileri); Ahmet Turan Yüksel’in İslamda Bilim Tarihi kitabının İkinci Bölümünden sorumlu olunacaktır. Sınav Klasik Olacaktır.

Prof.Dr.Ahmet Turan Yüksel