Ahmet Keleşoğlu İlahiyat Fakültesi
23.01.2020

İAA, Fakültemize ‘Akreditasyona Hazırlık Bilgilendirme’ Ziyareti Gerçekleşti.

Akreditasyona hazırlık kapsamında İAA Başkanı Prof. Dr. Halis Aydemir, Yönetim Kurulu Üyeleri Doç. Dr. Ahmet Türkan ve Öğr. Gör. M. Emin Yağcı'dan oluşan Bilgilendirme Takımı, 16.01.2020 tarihinde fakültemize bilgilendirme ziyaretinde bulundular. Akreditasyona hazırlık bilgilendirme toplantısına Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Fikret Karapınar ve Fakültemiz Dekan Yardımcılarımız Doç. Dr. Sedat Şensoy ve Dr. Öğr. Üyesi Aytekin Şenzeybek katıldılar. I. oturumun ardından Akreditasyon heyeti  Rektörümüz Prof. Dr. Cem ZORLU' yu ziyaret etti.  Akreditasyona hazırlık bilgilendirme toplantısının II. oturumu ise Fakültemiz bölüm başkanları ve öğretim elemanlarının katılımıyla  gerçekleştirildi. Dekanımız Prof. Dr. Fikret KARAPINAR toplantı sonunda yaptığı açıklamada oturumların fakültemizin akreditasyonu açısından oldukça verimli ve faydalı geçtiğini dile getirdi.