Ahmet Keleşoğlu İlahiyat Fakültesi
02.05.2022

Ramazan Kuşağı Yayın Akışı

​#RamazanKuşağı programının 30. gün konuğu, Ahmet Keleşoğlu İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kamil Güneş ile Elveda Ramazan konuşuldu.

​#RamazanKuşağı
programının 29. gün konuğu, Karaman İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof
. Dr. Mehmet Akgül ile Kuşak Çatışması

​#RamazanKuşağı
programının 28. gün konuğu, Konya İl Müftüsü
Doç. Dr. Ali Öge ile Ramazan da bir metaverse mi ?

#RamazanKuşağı
programının 27. gün konuğu, Sosyal ve Beşeri Bilimler
Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Birekul ile Bayram Tatili konuşuldu.

#RamazanKuşağı programının 26. gün konuğu, Ahmet Keleşoğlu İlahiyat Fakültesi Öğr. Üyesi Prof. Dr. Orhan Çeker ile Kadir Gecesi konuşuldu.

#RamazanKuşağı programının 25. gün konuğu, Ahmet Keleşoğlu İlahiyat Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Huzeyfe Çeker ile Helal Gıda konuşuldu.

#RamazanKuşağı programının 24. gün konuğu, Fakültemiz Dekan Yardımcısı Dr. Öğrt. Üyesi Aytekin Şenzeybek ile Takiyye konuşuldu.

#RamazanKuşağı programının 23. gün konuğu, Ahmet Keleşoğlu İlahiyat Fakültesi Öğr. Gör. Salih Zeki Keş ile Akif Olmak konuşuldu.

#RamazanKuşağı programının 22. gün konuğu, Ahmet Keleşoğlu İlahiyat Fakültesi Öğr. Üyesi Prof. Dr. Doğan Kaplan ile Niyet konuşuldu.

#RamazanKuşağı programının 21. gün konuğu, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Cem Zorlu ile Ramazan Vizesi konuşuldu.

#RamazanKuşağı programının 20. gün konuğu, Üniversitemiz Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatma Arslan 'la Fiziksel Aktivite ve Spor konuşuldu.

#RamazanKuşağı programının 19. gün konuğu, Ahmet Keleşoğlu İlahiyat Fakültesi Öğr. Üyesi Doç. Dr. Ali Çiftci ile İnfak konuşuldu.

#RamazanKuşağı programının 18 gün konuğu, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Zekeriya Mızırak ’la Fedakarlık ve Diğerkamlık
konuşuldu.

#RamazanKuşağı programının 17. gün konuğu, Ahmet Keleşoğlu İlahiyat Fakültesi Öğr. Üyesi Doç. Dr. Ali Çoban'la İtikaf konuşuldu.

#RamazanKuşağı programının 16. gün konuğu, Ahmet Keleşoğlu İlahiyat Fakültesi Öğr. Üyesi Doç. Dr. Betül Gürer'le Şükür konuşuldu.

#RamazanKuşağı programının 15. gün konuğu, Nezahat Keleşoğlu Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğr. Üyesi Prof. Dr. Abdullah Öksüz'le İsraf konuşuldu.

#RamazanKuşağı programının 14. gün konuğu,
Ahmet Keleşoğlu İlahiyat Fakültesi Öğr. Üyesi Prof. Dr. Halit Çalış’la Namaz konuşuldu.

#RamazanKuşağı programının 13. gün konuğu, Üniversitemiz Turizm Fakültesi Turizm İşletmeciliği Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Ferdi Bişkin’ le Medyanın kültür üzerindeki etkisi konuşuldu.

#RamazanKuşağı programının 12. gün konuğu, Ahmet Keleşoğlu İlahiyat Fakültesi Öğr. Üyesi Doç. Dr. Murat Ak’ la Edep, Adab, Edebiyat

#RamazanKuşağı
programının 11. gün konuğu, Ahmet Keleşoğlu İlahiyat Fakültesi Öğr. Üyesi Prof. Dr. Ali Akpınar’la Eski Ramazanlar konuşuldu.

#RamazanKuşağı programının 10. gün konuğu, Ahmet Keleşoğlu İlahiyat Fakültesi Öğr. Üyesi Prof. Dr. Ahmet Yaman’la Fitre ve Zekat konuşuldu.

#RamazanKuşağı programının 9. gün konuğu, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Muhittin Okumuşlar ’la Kur'an'ı Anlamak konuşuldu.

#RamazanKuşağı programının 8. gün konuğu, Ahmet Keleşoğlu İlahiyat Fakültesi Prof. Dr. Adil Yavuz’la Teravih Namazı konuşuldu.

#RamazanKuşağı programının 7. gün konuğu, Ahmet Keleşoğlu İlahiyat Fakültesi Arş. Gör. Abdulsamet Bayram’la Kötü Söz ve Küfür Etmek konuşuldu.

#RamazanKuşağı programının 6. gün konuğu, Ahmet Keleşoğlu İlahiyat Fakültesi Öğr. Üyesi Dr. Ayşe Betül Oruç’la İftar konuşuldu.

#RamazanKuşağı programının 5. gün konuğu, Konya İl Müftülüğü Baş Vaizi Mehmet Güneşle fetva konuşuldu.

#RamazanKuşağı programının 4. gün konuğu, üniversitemiz Türk Müziği Devlet Konservatuvarı Öğr. Üyesi Prof. Dr. Mehmet Gönül’le İlahi konuşuldu.

#RamazanKuşağı programının 3. gün konuğu, Üniversitemiz A. Keleşoğlu İlahiyat Fakültesi Öğr. Üyesi Doç. Dr. Ali Dadan’la Orucun Adabı konuşuldu.

#RamazanKuşağı programının 2. gün konuğu, Üniversitemiz A. Keleşoğlu İlahiyat Fakültesi Arş. Gör. Mustafa Ölmez’le Ramazan Oruç’u konuşuldu.

#RamazanKuşağı programının ilk konuğu, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Fikret Karapınar'la Ramazan Ayı konuşuldu.