Ahmet Keleşoğlu İlahiyat Fakültesi
26.12.2022

Cezayir Echadid Hamma Lakhdar Oued Üniversitesi’nden Prof. Dr. Hamza HAMADE Fakültemizi ziyaret etti

Cezayir Echadid Hamma Lakhdar Oued Üniversitesi’nden Prof. Dr. Hamza HAMADE dekanımız Prof. Dr. Fikret KARAPINAR’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretin ardından “Arapça Öğrenimi (Araçlar, Karşılaşılan Zorluklar, Kazanımlar)” konulu konferans veren misafirimiz, son yıllarda hızla gelişen Türkiye-Cezayir ilişkileri çerçevesinde Arapça’nın gelecekteki muhtemel potansiyelini ele aldı.

Öğrencilerin Arapça öğrenimi konusunda kendisine yönelttikleri sorulara cevap veren Hamza HAMADE, dil öğreniminde öğrenim tekniklerini çeşitlendirmenin önemine de dikkat çekti.

Programın sonunda misafirimize Prof. Dr. Sedat ŞENSOY tarafından teşekkür belgesi ve Prof. Dr. Muhammed Vehbi DERELİ tarafından lale figürlü el yapımı seramik tabak hediye edildi.